Čvek- kar nekaj

2. SREČANJE 15.3.2009 MERCATOR CENTER PTUJ

Vse kar vam srce poželi. Neresnega vprašanja resen odgovor.

Re: Čvek- kar nekaj

OdgovorNapisal/-a Doche dne Sr maj 12, 2010 8:53 pm

To so same lape.. meni je tud en skoz govoril kak majo v prekmurju to lepo narejeno. Pride en iz Lpp al pač nevem od kod in mu daš samo papire pa dnar in je stvar rešena. Bi naj pubeci tak homologirali odbijače ko jih še sploh doma niso meli, kaj šele da bi kaj namontirano blo, pač papire so si zrihtali in je to to.. ko pa sem jaz omeno da bi si dimenzijo gum spremenil pa še nimam feln je pa reko ja sej pa pač zraven felno z pravo dimenzijo prineseš. Ja hvala, to lahko nardim ki čem. To je vse eno nabijanje pomoje.

Lahko nardiš homologacijo pri Miklavcu kot jaz in Mattey. On je bil v Mozirju pa sicer jaz tud ampak so se ravno takrat preselili baje v Velenje ker je bližje pa nevem kaj vse. Tak da, za fedre sem dal 32 eur pa se ne rabiš pri njih naročat pa nič.

Sedaj Vam ni več potrebno na homologacijo predelanega ali uvoženega vozila v Ljubljano ali v Maribor. Vse lahko uredite pri nas vsak dan od PON. do PET. 8:00 do 17:00 ure in SOB od 8:00 do 11:00 ure!
Slika
Uporabniški avatar
Doche
Cabriolet

OdgovorNapisal/-a d0ctor dne Sr maj 12, 2010 11:26 pm

hm, saj ne druga samo ovi v mbji čejo meti 56€, drugi pa so cene okrog 30 €. Mogo pa še bi fedre homologirati, da nebi blo problemov. saj mam papire pa vse samo sn misla če bi šo v ljutomer bi blo ceneje. km pa je negi isto
d0ctor
Mini

OdgovorNapisal/-a dennis18 dne Če maj 13, 2010 7:32 pm

Doche napisal/-a:To so same lape.. meni je tud en skoz govoril kak majo v prekmurju to lepo narejeno. Pride en iz Lpp al pač nevem od kod in mu daš samo papire pa dnar in je stvar rešena. Bi naj pubeci tak homologirali odbijače ko jih še sploh doma niso meli, kaj šele da bi kaj namontirano blo, pač papire so si zrihtali in je to to.. ko pa sem jaz omeno da bi si dimenzijo gum spremenil pa še nimam feln je pa reko ja sej pa pač zraven felno z pravo dimenzijo prineseš. Ja hvala, to lahko nardim ki čem. To je vse eno nabijanje pomoje.

Lahko nardiš homologacijo pri Miklavcu kot jaz in Mattey. On je bil v Mozirju pa sicer jaz tud ampak so se ravno takrat preselili baje v Velenje ker je bližje pa nevem kaj vse. Tak da, za fedre sem dal 32 eur pa se ne rabiš pri njih naročat pa nič.

Sedaj Vam ni več potrebno na homologacijo predelanega ali uvoženega vozila v Ljubljano ali v Maribor. Vse lahko uredite pri nas vsak dan od PON. do PET. 8:00 do 17:00 ure in SOB od 8:00 do 11:00 ure!

Takih stvari se naceloma po forumih ne pise (so zato zasebna sporocila), drugace pa ko omenjas da se tak ne da homologirat - se da brez problemov...
Uporabniški avatar
dennis18
Cabriolet

Kraj: Pobreže

OdgovorNapisal/-a Doche dne Če maj 13, 2010 8:34 pm

Zakaj nebi pisal na forum, sej nisem nikjer napisal, da je to možno in da se to dela.. kot sam pravim sem mnenja da so to govorice ker še sam nisem videl primera, da bi to šlo skozi. Vse so ble ene same lape in ko si prosil za pomoč ni blo nič iz tega in naenkrat noben ni mogo nič zrihtat. Če maš ti drugačne izkušnje pol ok, ne govori po netu :oops: ko bom jaz mel enake izkušnje kot ti bom pa tud tiho ;)
Slika
Uporabniški avatar
Doche
Cabriolet

OdgovorNapisal/-a pernat_b dne Pe maj 14, 2010 10:55 pm

pernat_b
Globalni moderator

Kraj: HALOZE (Podlehnik)

OdgovorNapisal/-a j€rn€j dne So maj 15, 2010 9:52 am

jas sem tiho...
avto in pes morta bit nemška, ženska je lah slovenka
j€rn€j
Coupe

Kraj: Nova vas/ Markovci

OdgovorNapisal/-a pernat_b dne So maj 15, 2010 10:12 am

j€rn€j napisal/-a:jas sem tiho...

saj bolše ja, da te ni sram moramo te iskat po neti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pernat_b
Globalni moderator

Kraj: HALOZE (Podlehnik)

OdgovorNapisal/-a j€rn€j dne So maj 15, 2010 12:13 pm

lol, sn mislo na dochetov post... :lol:
avto in pes morta bit nemška, ženska je lah slovenka
j€rn€j
Coupe

Kraj: Nova vas/ Markovci

OdgovorNapisal/-a pernat_b dne So maj 15, 2010 4:43 pm